Services


Bedrijfsscan

Een bedrijfsscan is een kort en gedegen onderzoek die snel zicht geeft op de werkelijke situatie van het bedrijf. Het resultaat ervan is een rapport. †De bedrijfsscan van JvL gaat een stap verder. Naast de wetenschappelijke analyse wordt ook gekeken naar het menselijke aspect. Hoe wordt het bedrijf gestuurd? Hoe zijn de teams opgebouwd en hoe functioneren die? †JvL analyseert het menselijk dna van het bedrijf en ontwerpt een efficiŽntere bestuursstructuur.

Partner in management

JvL Management is de vertrouwelijke, externe gesprekspartner voor bedrijfsleiders. Onze expertise en ervaring stelt ons in staat het bedrijfsresultaat te analyseren en duidelijk naar de bedrijfsleider te communiceren. Hierbij wordt vooral gekeken naar de problemen en de potenties van het bedrijf. De analyse stelt de bedrijfsleider†in staat om besluitvaardig te handelen.

Proces-optimalisatie
Als onafhankelijk adviesbureau is JvL gespecialiseerd in proces-ontwikkeling in bedrijven. Na analyse wordt†een strategie ontwikkeld die als doel heeft de processen in het bedrijf te optimaliseren. Op die manier†wordt een hogere efficiŽntie gegarandeerd, wat de positie van het bedrijf op de markt versterkt.

Interim Financial Management

Als registeraccountant is JvL in staat om de financiŽle afdeling tijdelijk te leiden of te ondersteunen. Daarnaast†is JvL in staat om stuur-informatie op te stellen op basis van door de onderneming gevoerde administraties. De dienstverlening hierin varieert in functie van de wensen, behoeften of noodzakelijkheid.


Bij†JvL†weet de klant steeds waar hij/zij aan toe is. De tarieven worden vooraf gecommuniceerd.

U kunt kosteloos en vrijblijvend een†afspraak†maken voor een oriŽnterend gesprek


info@jvl-management.com © Judith van Liempt 2014